VKG website

WordPress website

VKG is de brancheorganisatie voor financiële dienstverleners in Nederland. Toen VKG bij ons kwam, zochten ze een ervaren implementatiepartner om hun nieuwe huisstijl en websiteontwerp te integreren met een CMS. Onze keuze viel op WordPress.

Als implementatiepartner werkten we nauw samen met VKG en hun designer om de huisstijl en het ontwerp naadloos te integreren in het CMS en de functionaliteiten die nodig waren om de doelgroep van VKG te bereiken en te betrekken. Bij Let’s build IT zijn we trots op het resultaat van onze samenwerking met VKG.

Met de nieuwe website die we hebben ontwikkeld, kan VKG haar doelgroep beter bereiken en online beter communiceren. Onze expertise op het gebied van website-ontwikkeling heeft VKG geholpen om hun online aanwezigheid te verbeteren, waardoor ze hun doelstellingen kunnen bereiken en verder kunnen groeien. Als je op zoek bent naar een ervaren partner om jouw website te ontwikkelen, neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw online aanwezigheid kunnen transformeren.

Sebastiaan Krijnsen Solution Architect

Samen uw doel bereiken?

Stuur Sebastiaan een bericht