Jacob Hooy & Co

Webshop met snelstart koppeling

Jacob Hooy is een Nederlandse producent en leverancier van kruiden en natuurlijke voedingssupplementen. Het bedrijf is opgericht in 1743 en heeft een lange geschiedenis op het gebied van kruiden en specerijen. Jacob Hooy biedt een breed scala aan producten aan, waaronder kruiden, thee, supplementen, oliën en cosmetica. Het bedrijf richt zich op natuurlijke en duurzame producten en streeft ernaar om mensen te helpen een gezonde levensstijl te bereiken en te behouden. De producten van Jacob Hooy zijn verkrijgbaar in verschillende winkels en andere retailers.

Jacob Hooy had een verouderde webshop die was ontwikkeld in Magento. Ze wilden een nieuwe en frisse webshop die beter zou voldoen aan de behoeften van hun retailers. Wij kregen het verzoek om deze webshop volledig te vernieuwen en te optimaliseren.

Met behulp van Woocommerce hebben we een gebruiksvriendelijke webshop gebouwd die gemakkelijk te navigeren is en waar retailers snel en eenvoudig producten kunnen bestellen. De nieuwe webshop is volledig responsive, wat betekent dat deze op alle apparaten goed werkt, of het nu op een desktop of op een mobiel apparaat is.

Jacob Hooy heeft nu weer een moderne en aantrekkelijke webshop voor hun retailers, waardoor ze gemakkelijk en snel producten kunnen bestellen. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van Jacob Hooy en we kijken uit naar toekomstige samenwerkingen.

Dus ben je net als Jacob Hooy op zoek naar een betrouwbare
en ervaren partner voor jouw e-commerceproject, dan is Let’s build IT de juiste keuze voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw online bedrijf te laten groeien.

Sebastiaan Krijnsen Solution Architect

Samen uw doel bereiken?

Stuur Sebastiaan een bericht

-->