Teka Kranen

WordPress website

Met trots kunnen wij bij Let’s Build IT melden dat we het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe meertalige website van Teka Kranen hebben verzorgd. Teka Kranen is een toonaangevende kraanspecialist in Nederland op het gebied van verhuur van hijskranen en kraanmachinisten. Onze opdracht was om een gebruiksvriendelijke website te ontwerpen die het brede scala aan hoogwaardige producten van Teka Kranen op een overzichtelijke manier presenteert.

Ons team van deskundigen heeft nauw samengewerkt met Teka Kranen om ervoor te zorgen dat de website perfect aansluit bij de behoeften van het bedrijf. We hebben de nieuwste webtechnologieën gebruikt en een responsief ontwerp toegepast om ervoor te zorgen dat de website op alle apparaten optimaal functioneert.

Dankzij de nieuwe website kunnen klanten van Teka Kranen gemakkelijk door het productaanbod navigeren en de juiste producten vinden die aansluiten bij hun behoeften. Daarnaast hebben we de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor Teka Kranen beter vindbaar is voor potentiële klanten.

We zijn erg trots op het eindresultaat en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van Teka Kranen. De website is volledig ontwikkeld op basis van het WordPress CMS.

Wil jij net als Teka Kranen een moderne en gebruiksvriendelijk website met een eenvoudig en veel gebruikt CMS neem dan contact met ons op.

Sebastiaan Krijnsen Solution Architect

Samen uw doel bereiken?

Stuur Sebastiaan een bericht

-->