Prometheus

Webshop met Boekhuis koppeling

Prometheus is een Nederlandse uitgeverij, gevestigd in Amsterdam, die literaire fictie en non-fictie boeken publiceert. De uitgeverij werd in 1989 opgericht en heeft sindsdien een brede selectie van boeken uitgebracht, waaronder werken van internationale bestsellerauteurs en gerenommeerde Nederlandse schrijvers.

Let’s build IT heeft in nauwe samenwerking met Uitgeverij Prometheus de verouderde webshop volledig vernieuwd en geoptimaliseerd, zodat deze weer volledig aansluit op de moderne wensen van boekenliefhebbers. Met behulp van de nieuwste technologieën en het gebruik van Woocommerce hebben wij de webshop van Prometheus voorzien van een strak en gebruiksvriendelijk design en een soepele navigatie, zodat de bezoekers gemakkelijk hun favoriete boeken kunnen vinden en bestellen.

Naast het ontwikkelen van de webshop hebben we ook een koppeling gerealiseerd met het Centraal Boekhuis, zodat de voorraad van de boeken real-time kan worden bijgehouden. Daarnaast hebben we ook een koppeling gemaakt voor de verkoop van e-books, zodat de bezoekers van de webshop gemakkelijk en snel toegang hebben tot een uitgebreide collectie van digitale boeken.

Het vernieuwen van de webshop en het realiseren van de koppelingen heeft geleid tot een aanzienlijke toename in het aantal online bestellingen en tevreden klanten. Dankzij de samenwerking met Let’s build IT kan Uitgeverij Prometheus haar klanten nu nog beter bedienen en kunnen zij genieten van een moderne en gebruiksvriendelijke webshop waar zij gemakkelijk hun favoriete boeken kunnen vinden en bestellen.

Als jij op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor jouw e-commerceproject, dan is Let’s build IT de juiste keuze voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw online bedrijf te laten groeien.

Sebastiaan Krijnsen Solution Architect

Samen uw doel bereiken?

Stuur Sebastiaan een bericht