Partners

image

Let’s build IT is trots op de samenwerking met onze partners. We werken samen met enkele van de beste bedrijven in de industrie, zoals TechRebels, ANVA en TransIP om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

ANVA is een toonaangevend bedrijf in de verzekeringsbranche. Ze bieden een geïntegreerd softwareplatform dat alle aspecten van de verzekeringsactiviteiten van een bedrijf omvat, van polisbeheer tot schadeafhandeling. Door samen te werken met ANVA, kunnen we onze klanten oplossingen bieden die specifiek zijn afgestemd op de verzekeringsbranche, zoals het bouwen van aangepaste online offertetools en integraties met externe verzekeringsplatforms.

TransIP is een gerenommeerde cloudserviceprovider die uitgebreide hostingoplossingen biedt, waaronder cloud- en VPS-hosting. Samen met TransIP bieden we onze klanten veilige, betrouwbare en schaalbare hostingoplossingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van hun website of webshop.

Door samen te werken met deze partners, kunnen we onze klanten de meest uitgebreide en geavanceerde oplossingen bieden. We zijn er trots op deel uit te maken van dit geweldige netwerk van toonaangevende bedrijven en kijken ernaar uit om onze samenwerkingen verder te ontwikkelen en onze klanten te blijven voorzien van de best mogelijke diensten.

Sebastiaan Krijnsen Directeur

Kijken wat en onze partners voor je kunnen doen?

Neem geheel vrijblijvend contact op

-->