VKG Extranet

extranet.vkg.com

Let’s build IT heeft in nauwe samenwerking met VKG een volledig extranet ontwikkeld, speciaal ontworpen voor de verzekeringsadviseurs van VKG. Dit krachtige extranet stelt de adviseurs in staat om taken snel en efficiënt uit te voeren en informatie gemakkelijk op te zoeken, waardoor ze waardevolle tijd besparen en zich volledig kunnen concentreren op de kernactiviteiten van hun organisatie.

Het VKG extranet is niet alleen snel en eenvoudig te gebruiken, maar is ook gekoppeld aan het geavanceerde administratiesysteem van CCS, Level genaamd. Dankzij de professionele aanpak van Let’s build IT zijn beide systemen naadloos geïntegreerd, waardoor je als klant profiteert van een uiterst efficiënte en foutloze workflow.

Met deze krachtige combinatie van technologieën heb je toegang tot een unieke oplossing die jou helpt om jouw administratieve taken op een gestroomlijnde en efficiënte manier uit te voeren. Door de kracht van het VKG extranet te combineren met het Level administratiesysteem van CCS, kan je als verzekeringsadviseur jou werk sneller en beter doen dan ooit tevoren.

Wil je profiteren van deze efficiënte en innovatieve oplossing? Neem dan contact op met Let’s build IT en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw werkprocessen.

Sebastiaan Krijnsen Solution Architect

Samen uw doel bereiken?

Stuur Sebastiaan een bericht

-->