DevOps teams

image

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je organisatie efficiënter te laten werken, zonder daarbij de kosten te verhogen. Dat kan een uitdagende opgave zijn, maar gelukkig is er een oplossing die je kan helpen: DevOps-teams.

DevOps-teams zijn groepen van getalenteerde professionals die zijn opgeleid om technologie-oplossingen te leveren door middel van nauwe samenwerking tussen ontwikkelaars en IT-operations medewerkers. Door het inzetten van deze teams, kun je de samenwerking binnen je eigen team verbeteren en projecten sneller opleveren.

Een van de grootste voordelen van werken met DevOps-teams is dat ze een end-to-end benadering hebben bij het ontwikkelen en implementeren van software. Dit betekent dat ze niet alleen een applicatie bouwen, maar ook het beheer ervan verzorgen. Hierdoor wordt de levenscyclus van software aanzienlijk verbeterd en wordt de efficiëntie van de productie verhoogd.

Bij Let’s build IT kun je terecht voor developers die samen met jouw IT medewerkers een DevOps team kunnen vormen en aan de slag kunnen om jouw organisatie te helpen efficiënter te werken en je klanten nog beter van dienst te zijn. Het gebruik van deze teams zal de productie verhogen en de kosten verlagen, en dat allemaal zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit.

Dus waar wacht je nog op? Laat Let’s build IT je helpen om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen met de kracht van DevOps-teams.

Sebastiaan Krijnsen Directeur

DevOps nodig?

Neem vrijblijvend contact op

-->