VKG Salesfunnels

Salesfunnels

Let’s build IT heeft voor verschillende organisaties succesvolle salesfunnels opgezet waarmee zowel verzekeringsadviseurs als rechtstreekse consumenten eenvoudig premies kunnen vergelijken en afsluiten bij verschillende verzekeraars. Deze salesfunnels zijn uitgerust met verschillende handige functies, zoals de mogelijkheid om kentekengegevens op te halen, BAG-gegevens te verzamelen en direct te controleren op basis van FISH en UBO.

Met de salesfunnels van Let’s build IT kan je snel en gemakkelijk verzekeringen zowel particulier als zakelijk vergelijken en afsluiten zonder gedoe. Onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces maakt het gemakkelijk om door het proces te navigeren en de juiste verzekering voor jouw behoeften te vinden.

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om jouw verzekeringen te vergelijken en af te sluiten, dan zijn de salesfunnels van Let’s build IT de oplossing voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze salesfunnels jouw organisatie verder kunnen laten groeien.

Sebastiaan Krijnsen Solution Architect

Samen uw doel bereiken?

Stuur Sebastiaan een bericht

-->