VKG mijn omgeving

Adviseuronline

Let’s build IT heeft samen met VKG een innovatieve mijnomgeving ontwikkeld voor de eindklanten van de verzekeringsadviseurs van VKG. De onlineomgeving, Adviseur Online genaamd, stelt eindklanten in staat om hun eigen verzekeringen te bekijken en direct acties uit te voeren, zoals het melden van schade.

Dankzij Adviseur Online hebben eindklanten van VKG verzekeringsadviseurs nu eenvoudig toegang tot hun persoonlijke verzekeringsoverzicht en kunnen ze snel en gemakkelijk verzekering gerelateerde taken uitvoeren. Dit vermindert niet alleen de administratieve last voor de adviseur, maar stelt de klant ook in staat om de volledige controle te behouden over zijn of haar verzekeringszaken.

Adviseur Online is gekoppeld aan het innovatieve administratiesysteem van CCS, Level genaamd. Door deze naadloze integratie kunnen eindklanten van VKG hun verzekeringen beheren met een ongekende nauwkeurigheid en efficiëntie. De combinatie van Adviseur Online en Level zorgt voor een gestroomlijnde workflow, waardoor de adviseur meer tijd kan besteden aan het bieden van waardevol advies aan de klant.

Ben jij ook op zoek naar een “Mijn omgeving” om jouw klanten online inzicht te geven in klantdata en processen online uit te laten voeren, neem dan vandaag nog contact op met Let’s build IT. Wij kunnen jouw helpen bij het ontdekken van de kracht van een eigen “Mijn omgeving”.

Sebastiaan Krijnsen Solution Architect

Samen uw doel bereiken?

Stuur Sebastiaan een bericht