24 uur per dag open

Wil je een webshop starten? Dat kan heel eenvoudig. Kies voor een van onze professionele templates, opgemaakt in jouw huisstijl. Heb je specifieke wensen? Ga dan voor een webshop op maat.

Je webshop wordt standaard voorzien van de vereisten zoals een SSL-certificaat. Daarnaast is de webshop zoekmachinevriendelijk. Uiteraard omgezet in jouw huisstijl.

Hoeft het niet zo ingewikkeld van jou, maar mag het ook meer standaard zijn, kies dan voor een template webshop. Het ontwerp staat, je hoeft de webshop alleen nog te vullen met jouw content.

Hoe werkt het?

We beginnen met uitzoeken welke doelgroep je wilt bereiken en wat je doelstellingen zijn. Samen kijken we naar je wensen en mogelijkheden. Daarna gaan onze designers aan de slag met een eerste opzet. De eerste opzet bespreken we uitgebreid. Na de laatste aanpassingen gaat je webshop live.

Wat kunnen we nog meer?

Naast dat we je voorzien van een professionele webshop kunnen wij je online vindbaarheid en zichtbaarheid verbeteren. Dat doen we door middel van online marketing. Dat kan met zoekmachine optimalisatie of met social media. Lees daar meer over op onze online marketing-pagina.

Ons team weet als geen ander hoe ze jouw verkoop een boost kunnen geven.