Webdesign

Complete website voor een vast bedrag of maatwerk webdesign

Let’s build IT is dé ideale partner voor het maken van jouw website! Of je nu net begint, of een stap vooruit wilt maken: we zijn er voor elke ondernemer en voor elk budget.

Website met CMS voor een vast bedrag

We maken een website voor je op basis van een bestaand design. Ons team zet hem om in jouw huisstijl. Je krijgt volledige toegang zodat je hem zelf kunt beheren via het makkelijke beheersysteem. De voordelige keuze voor wie direct resultaat wil.

  Bekijk meer thema's

Webdesign op maat

Wil je meer functionaliteiten of heb je specifieke wensen? Met een website op maat laten we je online stralen! We brengen eerst al je wensen in kaart en pas als alles helder is, gaat ons developers-team voor je aan de slag met het ontwikkelen van een unieke website.

  Ik wil maatwerk

Jouw complete website bevat

 • Keuze uit één van de zeven professionele thema's
 • + Webhosting & e-mail voor € 15 maand
 • Aanpassing van het thema aan jouw huisstijl
 • 2 GB SSD opslag + 2TB dataverkeer / maand
 • Tot 8 pagina's opgemaakt door onze designers
 • 25 e-mailadressen en 10 GB e-mail opslag
 • Makkelijk beheersysteem (WordPress CMS)
 • SSL Certificaat (beveiligde https verbinding)
 • Handleiding voor aanpassingen website
 • Wordpress CMS beveiligings updates
 • Tot 1 uur kosteloos support na oplevering
 • Direct per maand opzegbaar

Speciaal voor kleine ondernemers…

Niet iedere startende of bestaande ondernemer heeft een budget van duizenden euro's op de plank liggen. Dat snappen we heel goed. Ook wij zijn ooit klein begonnen. Met de complete website voor een vast bedrag willen we vooral het klein-zakelijke deel van het MKB een dienst bewijzen. Zodat je jezelf of je bedrijf tegen een zeer competitieve prijs toch professioneel kunt presenteren.

En dit is wat je van ons mag verwachten.

Met deze kleine toelichting zijn we graag transparant over wat je van ons mag verwachten. We maken je website op basis van het door jouw gekozen thema en vervolgens passen onze designers deze aan naar jouw huisstijl. We vullen tot 8 pagina’s, van welke jij ons de inhoud aanlevert.

Voor € 25 euro per maand hosten wij je Wordpress website en de email-diensten. Onze systeembeheerders zorgen er voor dat zowel je website als email diensten up-to-date worden gehouden en aan alle veiligheidsnormen voldoen. Zowel je website als e-mail worden dagelijks en wekelijks geback-upt op onze servers.

Na de oplevering van je website bieden wij 1 uur kosteloos support. Bijvoorbeeld voor het instellen van je e-mail (met hulp op afstand) en of een uitleg hoe je zelf de inhoud van een pagina kan wijzigen.

Extra ondersteuning nodig?

Heb je direct of in een later stadia behoefte aan meer ondersteuning rekenen wij hiervoor € 85 euro per uur. Ook kun je een strippenkaart van 10 uur support afnemen voor € 807.50 euro. Bij grote aanpassingen maken we natuurlijk een offerte geheel op maat.

HOW WE WORK

Het proces van bestellen tot online

01

Kies een thema

Maak een keuze uit één van de onderstaande professionele website thema's en klik op 'Deze wil ik' om deze te bestellen.
02

Wij gaan aan de slag

Wij gaan direct voor je aan de slag en zetten de website met het gekozen thema online en nemen daarna meteen met je contact op.
03

In je eigen huisstijl

Na het contact plaatsen wij je logo en passen de website aan naar de kleuren en lettertypes van je eigen huisstijl.
04

Online

Als je helemeaal tevreden bent kan de website worden gevuld, het domein aangevraagd of verhuisd en email aangemaakt. Klaar!

Website thema "Olifant"

Website thema "Schildpad"

Website thema "Giraffe"

Website thema "Leeuw"

Website thema "Haas"

Website thema "Tijger"

Website thema "Neushoorn"

Kunnen we je
helpen?

JA!!
Laat een berichtje achter en wij nemen dezelfde werkdag contact met je op.

Daarom een website van Let’s build IT

In 2000 is Let’s build IT opgericht door de vrienden Robin & Sebastiaan. Inmiddels zijn we gegroeid tot een team van 25+ medewerkers. Groot genoeg dus om van kleine tot grote projecten een succes te maken. Maar minstens zo belangrijk; klein genoeg voor een persoonlijke band met onze opdrachtgevers. Onze aanpak wordt zowel gewaardeerd door grote opdrachtgevers (BDO, Nationale Nederlanden en VKG) als door het midden- en kleinbedrijf (VD Horn Financiële Dienstenverlening en Dierenkliniek Grevelingenmeer).

Met onze aanpak worden we zowel gewaardeerd door grote klanten (BDO, Nationale Nederlanden en VKG) als door het midden- en kleinbedrijf (VD Horn Financiële Dienstenverlening uit Ede en Dierenkliniek Grevelingenmeer uit Purmerend).

Geen contracten. Meer tevreden klanten.

Of je nu kiest voor maatwerk webdesign of een nieuwe website op basis van een van onze templates, bij ons word je niet vastgetimmerd met lastige contracten. Zodra je nieuwe website is opgeleverd, betaal je € 25 per maand voor de webhosting en de e-mail op onze eigen zeer snelle en goed uitgeruste servers. Maar vanaf de eerste dag dat je website online is, kun je direct opzeggen met een opzegtermijn van één maand.

Maak een keuze uit één van de thema's     Ik wil een maatwerk webdesign