DIT doen wij

Let’s build IT is een fullservice IT-bureau. Bij ons tref je alle vakidioten onder één dak. Van conceptontwikkelaars en designers tot developers. Alles is in huis om jouw technische vraagstuk op te lossen.

  • Design

Bij een sterk merk hoort een sterk logo en een sterke huisstijl. We focussen ons daarom altijd eerst op de branding. Onze creatieve helden laten hun hersenen graag kraken voor jou. Heb je al een logo en huisstijl? Mooi, dan kunnen we gelijk starten met het UX- en UI-design!

  • Development

Zodra het design door jou is goedgekeurd, is het tijd voor de volgende stap: ontwikkelen. Of het nou gaat om een website of applicatie; onze developers is niets te gek. De mouwen worden opgestroopt om jouw technische uitdaging aan te gaan.

  • Online marketing

Je wilt natuurlijk wel resultaat boeken met jouw website. Of het nou gaat om het aantal bezoekers of het aantal verkopen; wij hebben de kennis in huis om dit te realiseren. Onze online marketeers helpen je om het maximale te bereiken met jouw website.

  • Webshop

Bij een webshop komt nét iets meer kijken dan bij een website of app. Denk aan de betaalopties voor je bezoekers, de gebruiksvriendelijkheid van de webshop, maar ook het eenvoudig kunnen toevoegen van nieuwe producten. Fiksen wij voor je.

Wil je meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op via het contactformulier of de contact-pagina.