Development

Je kunt bij ons terecht voor development-opdrachten in de breedste zin van het woord. We denken graag met je mee over een technische oplossing voor een mogelijke webapplicatie of complex project.

Wat is de opdracht?

Wanneer je Let’s build IT voor development vraagt willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van de opdracht. Wat houdt de opdracht in en hoe moet het eindresultaat werken? Wordt er een database gekoppeld? Of is er al een database? Hebben we te maken met een contentmigratie?

Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar of het ook anders kan werken. Misschien zelfs beter of sneller. Soms is het verstandiger om voor simpel te gaan in plaats van complex. Vergeet ook niet de eindgebruikers. Is het voor hen vanzelfsprekend hoe ze de applicatie moeten gebruiken? Is de user interface logisch ingericht?

Nadat we de eerste stappen hebben getackeld is het tijd voor de volgende stap: code schrijven. Schrijven, testen en weer code schrijven. Wanneer we beiden tevreden zijn gaat de IT-oplossing live.

In .NET of PHP

Zoals we al noemden, denken we graag met je mee. We hebben een team van specialisten in dienst die je kunnen helpen met je .NET- of PHP-oplossing. Vanaf begin tot eind werken we samen aan de realisatie.